Fabula Rosa

 

Wie zijn wij?

Fabula Rosa & Uitgeverij Schors: wat hebben zij met elkaar te maken?

winkel-fb-ingang

Fabula Rosa is de winkel van Uitgeverij Schors, een plek waar boeken, aanverwante artikelen, lezers, belangstellenden, auteurs, enz. samenkomen. Fabula Rosa opende in november 2014 haar deuren op de Rozengracht, in het hartje van Amsterdam.

Fabula Rosa is ontstaan vanuit de behoefte een punt van rust te bieden waarin geïnteresseerden boeken kunnen inzien en kaart- of tarotspelen en andere artikelen kunnen bekijken.

Fabula Rosa biedt zo’n plek: niet alleen zijn alle boeken van Uitgeverij Schors, maar ook een selectie van andere bekende Nederlandstalige esoterie-fondsen, zoals Altamira, Akasha, A3-boeken, Ankh Hermes, Koppenhol, Symbolon, Hajefa, Samsara, Osho Publikaties, Panta Rhei bij ons verkijgbaar, maar bieden wij ook een assortiment engelstalige titels van van o.a. Llewellyn Worldwide, Inner Traditions, Destiny Books, Redwheel Weiser, Shambala Publications etc.. Ook de aanverwante artikelen zoals tarotspelen, pendels, glazen bollen, (runen)stenen, enz. zijn uiteraard verkrijgbaar.

Behalve voor de hiervoor genoemde boeken en artikelen bieden wij ook een ruime selectie klankschalen, yogamatjes en -tassen, meditatiekussens en -krukjes, kaarsen, wierook, heilig hout (Palo Santo), orakel- en engelkaarten, dromenvangers, windgongen, Pashmina-shawls, sieraden, een ruime collectie stenen (ruw en gepolijst), geodes enz.

Twee keer per maand op vrijdagmiddag worden er readings met tarotkaarten gegeven (inloop en op afspraak).